FRÖJDS VVS OM OSS

Fröjds VVS: Vi formar vatten, vi bygger förtroende.

VARFÖR FRÖJDS VVS

Välkommen till Fröjds VVS – din certifierade och lokala partner inom VVS! Som ett mindre rörläggeriföretag, erbjuder vi en stort fokus på våra kunder och deras behov. Vi vet att varje hem och varje projekt är unikt, och vi lägger stor vikt vid att ge varje jobb den personliga uppmärksamhet det förtjänar.

Vår certifiering garanterar att vi uppfyller högsta branschstandarder för kvalitet och säkerhet. Med oss på Fröjds VVS får du mer än bara service – du får en partner som bryr sig om ditt hem. Vi tar oss tid att förstå dina behov och mål för att säkerställa att vi överträffar dina förväntningar varje gång.

VEM ÄR VI PÅ FRÖJDS VVS?

Förtroende

Hållbarhet

Säkerhet

Fröjds VVS är mer än bara ett rörläggeriföretag – vi är en sammanslutning av passionerade hantverkare dedikerade till att göra ditt hem till det bästa det kan vara. Företaget grundades 2022 av Daniel Fröjd, en professionell rörläggare med över ett decennium av erfarenhet inom branschen. Vår vision var att skapa ett företag som sätter kunden i centrum, och det är en princip vi fortfarande håller oss till idag. Med tio års tidigare erfarenhet vet Daniel vad som krävs för att leverera högkvalitativa VVS-tjänster. Men mer än det, han vet att varje projekt handlar om mer än bara rör och anslutningar.

VÅRA MEDARBETARE

Möt vårt Team!

Peter Nord

Praktiant