FRÖJDS VVS SKADEBESIKTNING

Vattenskadebesiktning

Hos Fröjds VVS erbjuder vi professionella tjänster inom vatten­skade­besiktning, där vi noggrant utvärderar och identifierar potentiella vatten­skador. Genom vår noggranna och effektiva arbetsmetod kan vi snabbt och exakt lokalisera eventuella problem och vidta åtgärder för att förhindra skadornas försämring. Vi strävar efter hög kvalitet i vårt arbete för att säkerställa att din fastighet förblir skyddad och fri från vattenskador.

Skadebesiktning Fröjd VVS

FRÖJDS VVS

Installation

Repration

Underhåll

Intresserad av våra tjänster? Tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri offert!

VATTENSKADEBESIKTNING

Så här genomförs en besiktning vid vattenskador

Kontakt

En vattenskadebesiktning inleds genom att kunden tar kontakt med oss för att utföra en planering av arbetet.

Planering

Under planeringsfasen är det bra om kunden har relevant information om skadan, såsom tidpunkten för skadan och eventuella tidigare reparationer.

Inspektion

Inspektören börjar med att noggrant undersöka det område där vattenskadan har inträffat. Det kan inkludera tak, väggar, golv och andra ytor där vatten kan ha trängt in.

Utredning

Speciella verktyg används vid skadeutredning, och det kan variera från fuktmätning till provtryckning beroende på typen av skada.

Rapportering

Inspektören sammanställer en detaljerad rapport som dokumenterar alla observationer och mätresultat.

Åtgärdsplan

Baserat på rapporten ges det förslag på åtgärder för att återställa det skadade området och förhindra framtida vattenskador, samt kostnader för att åtgärda skadan.

VATTENSKADEBESIKTNING

Här är några exempel på vattenskadebesiktningar

Fuktskadeanalys
Här får ni en inblick i hur vi genomför en fuktmätning vid en vattenskada hos en kund. Med vår fuktmätare är vi skickliga på att lokalisera exakt var skadan är. På så sätt kan vi snabbt vidta åtgärder för att förhindra att problemet försämras.
Uttorkning
Vi använde avancerad kamerateknologi för att identifiera och åtgärda en blockering av rötter i avloppsrören, vilket återställde funktionen utan stora grävarbeten och sparade tid och pengar.
Avancerad Kamerainspektion
Vi använde avancerad kamerateknologi för att identifiera och åtgärda en blockering av rötter i avloppsrören, vilket återställde funktionen utan stora grävarbeten och sparade tid och pengar.
Previous slide
Next slide